Over

Even voorstellen:

Ik ben Wendy Westerveld-vogels en woon samen met man en dochter in Eindhoven.

Vanuit mijn militaire verpleegkundige-opleiding en mijn werkervaring in de thuiszorgsector is mijn interesse, liefde en passie voor het masseren ontstaan. Dit heeft me doen besluiten om diverse massage opleidingen te gaan volgen.

Deze liefde en passie is zo groot geworden dat ik na verloop van tijd naast mijn baan in de zorg met Massagepraktijk Bewust-Leven ben gestart. Dit is me zo goed bevallen dat ik inmiddels mijn baan in de zorg heb verlaten en me volledig kan richten op het masseren.

Door het werken in de thuiszorg is het idee ontstaan om bij de mensen thuis te gaan masseren. Want hoe fijn is het als je na een massage niet meer de deur uit hoeft maar heerlijk kunt nagenieten in je eigen vertrouwde omgeving.

Logo Bewust Leven Dienstverlening

Mijn ervaring:

Ik ben niet alleen gewend om bij cliënten thuis te masseren maar ook op uiteenlopende locaties en evenementen in binnen- en buitenland. Variërend van een zorglocatie, kantoor, retraites, evenementen tot backstage in concertzalen.

Bent u als bedrijf of evenementen-organisatie op zoek naar een ervaren massage therapeute voor het behandelen en verzorgen van ontspanning voor uw klanten, artiesten, patiënten en/of personeel?  Neem dan contact op met me op.  Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Backstage:

Regelmatig masseer ik backstage in concertzalen zoals de Electric Mitsubishi Halle te Düsseldorf (D). Daar behandelt ik popartiesten & bands, zangers/zangeressen, dansers en orkesten die op tournee zijn door Europa. Ik ben stressbestendig, discreet en heb een groot aanpassingsvermogen om in de meest hectische situaties te kunnen masseren.

Waar sta ik voor

Ondersteunen en stimuleren van het lichaam door verschillende massage technieken. Met deze technieken zorgen voor ontspanning en ruimte. Door datgene los te maken wat niet meer dient en zo weer ruimte creëren voor nieuwe ontwikkeling.

Massage is een directe weg naar voelen, en voelen is de directe weg naar jezelf.

Afspraak maken

Neem contact met me op voor een afspraak.

Contactformulier