Reviews

Wat zeggen anderen over mij

Patrick van der Horst

Als fanatiek crossfitter vraag ik veel van mijn lichaam tijdens het sporten, meerdere keren per week. De laatste maanden merkte ik dat ik veel last kreeg van pijntjes, mobiliteit werd minder met als gevolg toch wat blessures. Via een kennis de tip gehad om eens een afspraak te maken met Wendy van Massage-praktijk Bewust Leven. Ze kwam aan huis op een tijdstip dat voor mijn goed uitkwam, verdere toelichting gedaan over de klachten.

Na ruim een uur en een pittige en soms wat pijnlijke behandeling, maar het was echt nodig (had heel veel spieren die echt goed vastzaten en in de knop lagen ?) voelde alles los en goed aan. Het sporten, want dat was het doel, ging weer als vanouds. Waarbij direct opviel dat ik geen beperkingen meer had in mijn mobiliteit die ik wel eerst had. We zijn nu ruim 3 weken verder en de CrossFit gaat nog steeds top. Over een paar weken weer een afspraak maken om alles nu los te houden. Kortom een echte goede sportmassage waarbij alles echt loskomt. Een duidelijke aanrader voor iedereen die vast zit in de spieren.

Tessa van der Wijk

Lieve Wendy,
Dank je wel voor de heerlijke massage vandaag!
Het heeft me goed gedaan!

Jacques

Bedankt voor de heerlijke stevige edoch ontspannende massage. Lichaam en geest weer ontspannen.
Kijk iedere keer weer uit naar m’n maandelijkse sessie.

Met nieuwe energie de maand weer in!

Mariëlle van Rijt

Super mooi om zelf te ervaren dat masseren met aandacht voor lichaam en geest zulke ontspanning brengt. Een aanrader!

Bedankt Wendy ik vind dat je op een onderscheidende manier bezig bent met je vak.

Groetjes,Mariëlle

Sandra Raket

Al een aantal keren een massage van Wendy gehad.
Ze is echt kundig en legt ook uit waar de pijn in mijn armen vandaan komt, door haar massages is het een heel stuk minder.

Ik voel me na een massage heel relaxed doordat de energie weer beter door mijn lichaam stroomt.
In Azië hoort masseren bij de cultuur omdat het goed is voor lichaam en geest , hopelijk gaan wij in het westen ook die kant op.

Ik heb mijn Masseuse al gevonden…. dank Wendy.

Anna van W.

Top. Wat een heerlijke massage behandeling heb ik ondergaan zeg. Ze had me binnen mum van tijd ontspannen terwijl ikzelf ook masseuse ben en zeer kritisch. Dit is voor herhaling vatbaar.

Echt een aanrader. Wendy is open, ontspannen en zeer vakkundig.

Dank nogmaals.

Contact

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken voor een behandeling? Vul je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Contactformulier