Soorten massages

Triggerpoint Massage

Bij de triggerpoint massage richt de masseuse zich op de microverkramping in de spier. Deze voelt aan als een kleine verharding ofwel een spierknoopje. Een triggerpiont ontstaat meestal doordat een spier wordt overbelast of onderbelast. Bijvoordeeld door een zittend beroep, repeterende bewegingen, langdurige stress enz. Door korte bewegingen in de richting van de spiervezels te maken worden de triggerpionts los gemaakt. 

                                             

Stoelmassage

Wilt u uw personeel even een energie boost geven? Wij kunnen bij u op kantoor korte massage sessies verzorgen van ongeveer 15 minuten per persoon. Op de speciale massage stoel kan in korte tijd een effectieve rug-, nek, schouder- en armmassage gegeven worden. Er wordt geen olie gebruikt en de personen kunnen gewoon hun kleding aanhouden. Ideaal om zo tijdens alle drukte even snel de spieren weer lost te krijgen. Bent u geïntresseerd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

                                             

Deep Tissue Massage

Bij de Deep Tissue massage wordt gebruik gemaakt van speciale technieken waaronder het effectief gebruik van de duim, ellebogen en palmen voor het diep graven in de verschillende pijn- en stresspunten. Deze behandeling bevordert de verhoging van de bloedtoevoer en de afbraak van littekenweefsel, het maakt de spanning blokkades en knopen los en helpt de flexibiliteit van de gewrichten en spieren te verbeteren.

                                             

Teambuilding/Workshop DuoSage®

Deze workshop biedt medewerkers tools om tot een betere samenwerking te komen. Dit resulteert in rust op de werkvloer en een betere communicatie. DuoSage® is een 4 handen-massage en leert uw medewerkers op een laagdrempelige manier om te masseren. Tijdens de DuoSage® masseren twee collega’s een andere collega. Men houdt de kleding aan.

Er wordt zoveel mogelijk synchroon gewerkt. Door middel van aanraken en non verbale communicatie leert men: 

  • samen invoelen wat de ontvanger nodig heeft;
  • samenwerking en communiceren door elkaar aan te voelen zonder woorden;
  • dat iemand soms het initiatief neemt en dat de ander mag volgen;
  • als ontvanger los te laten, je veilig te voelen bij je collega’s en je leert ontvangen.

                                             

Intuitieve massage

Hier bij maakt de masseuse gebruik van alle technieken en skills die ze bezit. En maakt daarbij vooral gebruik van haar intuïtie maar ook van verschillende accupunctuur punten en meridianen omdat gene los te maken wat zorgt voor de klachten. 

                                             

Duo massage

Heerlijk tegelijk genieten met uw partner, vriendin of vriend of met wie dan ook. Uiteraard heeft u beiden de keuze welke behandeling u wenst. Duo massage / behandelingen kunnen alleen geboekt worden voor behandelingen van minimaal 75 minuten.

Voor een duo massage schakelt Massage Praktijk Bewust-Leven een collega masseuse in.

                                             

Ontspannings Massage

Ontspanningsmassage is een combinatie van de klassieke Zweedse massage en een milde vorm van Thaise massage. Bij deze massage maken we gebruik van drukpunten, wrijvingen en knedingen. Wilt u het iets steviger of toch iets meer ontspannend. Wilt u meer aandacht aan bijvoorbeeld uw rug, nek, schouders of benen? Laat het ons weten. De rest wordt uiteraard vakkundig door de masseuse ingevuld.

 

 

 

Contact

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken voor een behandeling? Vul je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Contactformulier website

2 + 5 =